Post by imkehagesnorth on Feb 17, 2022 11:29:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modifica mai multe taste ▞▞▞
▞▞▞ PUBG MOBILE: Aftermath 2022 version ▞▞▞
Ultima actualizare de cct. Bravo,idiotilor.👌😅
În funcție de telefon, jocul poate fi grozav! Modul Arcade a făcut ca jocul să fie mult mai rapid și nu știi niciodată cine va câștiga în cele din urmă. Meniul principal poate fi puțin confuz pentru cele mai noi, totuși, deoarece există atât de multe lucruri mici pe care să faceți clic. Odată ce v-ați dat seama de asta, deși este ușor să vă uitați prin meniu. Singura mea plângere ar fi dimensiunea actualizărilor. Sunt atât de mari încât trebuie să șterg aproape totul de pe telefon pentru a-l descărca. În afară de asta, este un joc grozav, un FM ar trebui să fie încercat de la oricine!
Cel mai bun joc, dar serviciul pentru clienți este super gunoi, dacă ai o eroare sau ceva, te opresc de fiecare dată, este trist pentru joc
Верньте старую графику
Scary Teacher 3D Simulyatorlar edfc
PUBG MOBILE | Aftermath - YouTube
PUBG MOBILE: Aftermath پرتحرک fxsm
Nu ma lasa sa intru in joc , adica se incarca dar ma scoate din joc. Ce dreacu sa fac?
Acest joc era mult mai bun când a început inițial. Apoi au înnebunit cu actualizările. Acum jocul meu nu poate trece de al 4-lea! Ecran de încărcare! A făcut asta aseară și apoi mi-a dat drumul, am presupus că era telefonul meu. Am căutat toți cei care au această problemă. Creatorii trebuie să rămână cu un joc și să alerge cu el. Înțeleg schimbările sezoniere, dar jocul tău a fost bine, ai reparat ceva care nu s-a stricat.
Mă deconectez pentru o oră când mă conectez la metro royal, toate lucrurile pentru care am măcinat au dispărut. Un joc grozav, dar acum am mai multe ore pentru a le recupera
PUBG MOBILE: Aftermath 액션 rkay
Ami place mult
M-am distrat de ceva vreme jucând asta în modul clasic. Dar apoi au făcut-o într-adevăr șchioapă limitând o grămadă de terenuri pe hartă înainte de a te parașuta din avion și a lovi podeaua. M-am simțit trădat și dezamăgit și dezamăgit, cred că jucătorii merită o gestionare mai bună. Trebuie să pună modul clasic așa cum a fost prima dată și să-l lase în pace. Asta nu mai este distractiv. S-ar putea să dezinstalez aplicația. Dacă vă gândiți să încercați această aplicație, nu subestimați capacitatea lui pubg de a dezamăgi jucătorii.
Îmi place jocul, dar mi-am pierdut contul! Era la nivelul 40, am cumpărat noul sezon acum câteva zile și acum totul a dispărut. Toate articolele mele, toate progresele mele. Sunt suparat! Lowkey mi-a stricat starea de spirit despre acest joc hella! Vă rugăm să reparați acest PubG!!!
remediați bug-ul parașutei pe care satul o pierd din cauza ei, v-am jurat un sezon întreg că mă teleportează când aterizez
Deci am avut aceeași cantitate de aplicații pe telefon și PUBG este una dintre ele. Așa că, când am încercat să-l actualizez, mi-a spus că trebuie să șterg unele aplicații când de alte ori le-am actualizat, nu a spus niciodată asta. Așa că am șters trei dintre aplicațiile mele care i-ar putea permite să se actualizeze în continuare, dar tot spune că am nevoie de mai multe de șters. Nu am avut această problemă și este destul de frustrant. Ceva de făcut?
Nu îmi place jocul de sa îi dau doar o stea
Nu îmi plc ca tres sa dai nervi sa aștepți să se încarce
Am băgat o grozime de bani în acest joc și la stricat;(((((
Cum să descărcați PUGB pentru Android în Spania
E bine
mă dă afară de fiecare dată. apoi trebuie să reintru în joc de mai multe ori înainte de a putea juca poate jumătate de joc, apoi sunt dat afară din nou.
The Wall - Marele Zid Android 1.0 APK Download and Install. The Wall - Great Wall in ... Get a PUBG MOBILE reward for free. ... PUBG MOBILE: Aftermath.
E fain , doar că tot ff e baza 😘💪
Hart time sex, Xxx orgy cell phone, Hello there sufficient morning hours!! ... Mom sep asia, Sport bro, Cherokee d ass tube Briana banks aftermath scene,
Designerii jocului întrețin bine jocul și grupul de bază de jucători. Ei organizează turnee, care este una dintre cele mai strălucitoare modalități de a comercializa și sunt buni în a crea conținut care este relevant pentru joc și pentru jucători.
Acesta este un joc grozav, dar mi-am dat seama după primul meu meci că mă confrunt cu roboți. Dar tot bine.
Se blochează la lansare. Samsung Galaxy Tab S6 256gb wifi. Editare: jocul meu s-ar bloca atunci când alegem Jocuri Google Play ca opțiune de conectare. Acest lucru se datorează faptului că Google Play Games nu a fost instalat. Un accident este un pic extrem. Probabil ar trebui afișat un mesaj de eroare sau un avertisment. Mi-am schimbat evaluarea de la 1 stea la 4 stele pentru că am reușit să rezolv accidentul.
Trei stele pentru că îmi place Ideea jocului, dar, în general, rămâne în urmă foarte mult și mă înfurie 🤬, de asemenea, mașina este nedreaptă. Jucătorii Crown luptă cu Cuceritorii și au coechipieri în bronz, unii dintre ei nici măcar nu vorbesc aceeași limbă, chiar dacă mă potrivesc după limbă, Nu știu dacă este pentru că folosesc Android, dar rezolvă asta și voi acorda cinci 5 stele ⭐⭐⭐⭐⭐. P.S Am internet bun. Lagg a crescut și mai mult 😥 19.09.2021.
Acesta este într-adevăr BS pentru că vreau să joc. Raportarea accidentului nu a ajutat așa cum ați spus că va ajuta. Statisticile mele trebuie remediate deoarece FIECARE MECI este un meci CRASHED. NU, nu exagerez prea mult, mă refer la FIECARE MECI și sunt atât de supărat încât nu s-a rezolvat încă. Am făcut totul din partea mea, chiar am mers până la ștergerea TOTUL de pe telefon. Chiar mi-ar plăcea să primesc compensații pentru că nu am putut niciodată să joc și să-mi cheltuiesc biletele și dolari și nu am primit întotdeauna lucrurile cumpărate cu ele.
PUBG MOBILE: Aftermath Екшн qmef
Sefora bobu iulia
E un joc bun îl recomand da mie dor de sezoanele 2-19 sa le băgați din nou și să dați și câte un rp la fiecare jucător la aniversarea de 4 ani a jocului și un schin gratis pe M416 sau pe orice armă și unul pe mașină. atâta aș vrea de la voi eu am rp-ul da pentru cei care nu pot baga bani în joc să lear trebui un rp
Geanta reparata pentru cadou va rog
De ce nu imi vine actualizarea asta noua
Pentru mulți jucători au gack
Cat de cat ok
Buna ESTE FAIN
E un joc super tare
Plin de bug-uri. Pe toate mapele ma teleporteaza cand sa aterizez cu parasuta, la metrou royale e bug de te da de 3 ori afara pana sa poata intra in meci. Cand găsești și tu jucători pe metrou, tragi în primul, dai cap și murim amandoi odată, el neapucand sa tragă.
Marfa
Indicativ 《SBC》ROOSTER, îmi place acest joc. Dar, după ce Krafton a preluat controlul, pare mai lager și ca și cum mai mulți hackeri scapă cu bs. Remediați erorile krafton. Sau lăsați-l pe Tencent să o ia înapoi!!!
Slab, urât upgrade
Unde este camufatul? Filtrați după engleză = Eșuează Glitchy, decalajul pare intenționat pentru a oferi un avantaj de fracțiune de secundă, (vorbind ca beneficiar.) A câștigat fiecare joc în prima săptămână. Înființat.
Ăștia de telefoane la 1-2 milioane trai-var neamu nu mai comentați ❗
A inceput sa se miste foarte prost si foarte multe reclame de cacat
World War Z: Aftermath Crash și problema ecranului negru
Grafica mea este foarte neclară, joc de la unu plus 8, p.s anti aliasing este activ, dar nimic grafica mea este neclară...
Prea mulți trișori și hackeri. În mare parte din Chy-na! Nu va plăti niciodată pentru nimic din joc. PUBG a fost bun la început, dar actualizările par doar să înrăutățească jocul. Mașini zburătoare și jucători care dispar tot timpul. Purtarea echipamentului de nivel 3 nu mai contează. Hackurile sunt 1 împușcat și mort. Revenind la Call of Duty!