Post by imkehagesnorth on Feb 17, 2022 11:14:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu daha fazla puan ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
tanıtım videoları oyunla yok
Eğlenceli ama çok meşgul.
I, The One - Fun Fighting Game ஆக்ஷன் wcn
İyi
İyi bir takıma katılırsan harika bir oyun..tek başına yapamazsın
oyun guzel ama bazi deyisikliklerede ihtiyaci var
İyi şimdiye kadar bir hafta oynuyor. Beni bildirim açısından güncel tutuyor, grafikler iyi ve henüz gecikmedi veya durmadı
Artık Bi' sıkıntısı olmadan hemde reklamsız
Age of Z Origins:Tower Defense Stratēģiskās spēles zeeh
Oyunu gerçekten seviyorum, bir yıldan fazla süredir oynuyorum. Ancak boşluk savaşları tamamen agresiftir ve oyun, savaş oynamak istemiyorsanız 1 günlük kalkan koymanıza yardımcı olmaz ve bir günde 2 veya 3 aylık ilerleme kaybedersiniz. Bazı insanların ailesi var, barbeküye gitmek, işlerini yapmak istiyor. Savaşta olmasanız bile yeniden inşa etmek için her şeyi gevşetin mi? Günde 3 kez 8 saat baloncuk mu alıyorsunuz? Bu bir saygı eksikliği! Devre dışı bırakma veya hesabı askıya alma yoktur, döngüden çıkmaya çalışırsanız kaybedersiniz
Babamın bağımlı olduğu bir oyun hiç oynamadım
Şimdilik ücretsiz iyi gidiş seviye leri
Bir seviyeye yükselene kadar neden daha fazla zombi alanı oynayabilirim, çok zaman alıyor, senden ayrıldım
Oyunu boşta olanlar indirsin 22lv e kadar varm 4 ama daha fazla zorlayıcı özellikler ücretsiz oynuycak olanlar için o yol boş çok olan indirsin
çok karışık
Oyun çok güzel ama dil Cevirmeni var lakin artık dil çevirmen olayını göremiyorum itifaklarda sıkıntısız halledebilirsem 5 yıldız hakediysnz
Her şeyden olmak üzere bir aile ve tüm dünyadan güzel bir deneyim geçirmek güzel ve gecirmek. Oyun hakkında gercekten hızlı ve öfkeli Cuma deneme surukleyici bir serivene atılıyorsun 😇 strateji savaş oyunu yedilerin kesinlikle tanışması gereken bir oyunden bir kaç kullanma hiç bir oyundan zevk almak. Dizlerinde ucuz. 216 dünya kanalı ALoNe_FeLoN 💖💖
Oyun para harcatmak istiyor tabi ki ama 5 kuruş eğitim de eğlencemek mümkün. Öneriler: 1)Oyun pek çok ödeme iyi değil, ödeme yapılmayanların içinde daha çok para düzenliyor. 9seviye askeriye 7 askeri seviyede dengede olmayan. 2)Taktik, kazanma olayını kazanmaya açık hale geldi. 3)Para ile ödeyerek elde edilen kaynak, kahraman gibi ögelerin belli bir süre için kullanım kolaylığı avantajlarından ödeme, kazanmanın önüne geçilir.
Birini Danışman veya planlayıcı yaparsanız, bayrakları kaldıramazlar veya insanlarınızı atamazlar, önce Sahip/Lider bir Bildirim almalı veya Onaylanana kadar beklemelidir. Lider olmanın ne anlamı var??? Çok Sinir bozucu!! Ayrıca neden dünyaları en az bir kez değiştiremiyorsun? 3 gün yeterli bir süre değil. 400'de ALLAH gibi bazı insanlar dünyada çok büyük. Çöp!!! Oynamak bile istemenize neden oluyor.
Age of Z Origins:Tower Defense Strategie exs
Gayet güzel bir oyun. Satın alınanlar Türk lirasına göre çok pahalı. Buna özen göstermelisiniz. Bir paket, Avrupalı oyuncu 1 € ya alıyor, bir Türk oyuncu ise 8 lira alıyor.
Çooooooook yavaş indiriliyor
Oldukça eğlenceli. Ücretsiz ve henüz oynamak için para ödemek zorunda değilim. Vakit öldürmek için tavsiye ederim.
Bosuna yüklemeyin açılmıyor
Oyun Yeni sıkıcı bir etkinlik doğru dürüst eğlenceli az geliştirilmeye devam etmekle var olan olaylar dede 💸💸💸 başka bir derdiniz Yok
Çocuklardan bir günde en az 50 kişiden gelen ve popüler olan bir oyundan günde bir en az- 60 popüler olan ya da okuldan kaçmak ister misiniz?
Oyunda surekli yangin cikiyor yaptigm hersey bosa gidiyor
Oyunu yeni yükledim açılmıyorsa bitmeden 1 saat başlamadı
Kazanmak için tamamen ücretlidir, ancak güzel grafiklere sahiptir... çarpık bir zombi tarzında! XD
Bütün gün giriş yapamadım! Hiçbir şey yapmadan yükleme ekranında oturuyor. Oh ve hayır bu bir kule savunma oyunu değil. Kule savunma mini oyunu ile çevrimiçi bir savaş oyunudur.
Güncellemeden kasılmayan oyun kasılmaya başlama tebrikler.
Sadece birkaç gündür oynuyorum ama konsept iyi. Bazen oyunun sıradan oyun için fazla etkileşimli olduğunu düşünüyorum, öğretici ayrıca oyun işlevinin sahip olduğu seçenek ve etkileşim sayısı için biraz eksik ve zaman gereksinimleri bazı şeyler için biraz kapalı ama yine de şu ana kadar sağlam bir oyun. Bununla birlikte, bazı olayların doğrudan asker kaybetmekten ve PVE çatışmalarında tüm birliklere hastaneye gönderilen küçük bir yüzdeden, oraya zayiat gönderilmesinden değiştirilmesini rica ediyorum.
ÇOK FAZLA oluyor, aşırı derecede ezici. Bunun gibi TÜM bu RPG oyunlarının HEPSİ AYNI, sadece farklı bir hikaye olduğunu görüyorum. Umarım birileri yeni ve taze bir şey bulur. Oyuncunun GameLofts Crime Star City'deki gibi savaşlara daha fazla dahil olması harika olurdu. Bir düşünün, oyuncunun aslında savaşın bir parçası olduğunu hissettiği tek oyun bu. Keşke hala playstore'da olsa😞😞😵😵❗
ana bina oyunu için şimdiye kadar çok iyi, nasıl daha iyi hale getirileceğine dair birkaç öneri olabilir, onları bulmak için harap şehirleri aramaya izin verilir, ancak etrafta gezinmek can sıkıcı olabilir ... ve kasalar aracılığıyla daha fazla kaynak eklerken gereken miktarları gösterin Spirra oyun adında hangi yaratımların kullanılacağını seçerek daha akıllıca bir karar verebiliriz...
Kule savunma ve stratejinin eğlenceli kombinasyonu
Artık metaverse oyunlar var oyun kazan şeklinde para kazanıyoruz Ama bu aptal oyun sadece para istiyor bence sizde gozunuzu acin. benden bu kadar.
Oldukça eğlenceli ve biraz bağımlılık yapan bir oyun! Ordular kurun ve şehrinizi büyütün. Yiyecek ve yağ toplayın, sonra dışarı çıkın, çevrenizi araştırın ve biraz jabroni alın! İyiliklerini yağmala ve kimin üstün olduğunu onlara bildir. Yeterince vahşi bir klana katılıp arkadaşlarını topla ve birinin üzerine atla ya da bir klan savaşı başlat. Yeterince iyi olduğunu düşünüyorsan gel beni bul! Oyunun adı futbol kafa
Bu, hem yeni gelenler hem de gaziler için bir strateji oyunudur. Oyun, çaylaklar için öğrenmesi kolay ve bir kıdemli olarak ustalaşması eğlenceli. Grafikler bir mobil oyun için harika. Oyundaki kahramanlar iyi canlandırılmıştır ve hatta bir geçmişleri bile vardır! Çoğu mobil oyun, bunun gibi küçük ayrıntılarla bile uğraşmaz. Bir de kule savunma mini oyunu olduğunu ve beni sattınız! Bu mini oyun çok eğlenceli ve sadece kolay bir oyna ve kazan değil, aslında kule savunmanızla doğrudan ilişkili olan şehrinizi geliştirmeniz ve seviye atlamanız gerekiyor. Genel olarak, bu harika bir oyun ve mobil oyunlarınıza biraz para harcamayı sevenleriniz için bu, gidilecek yol. Her zaman bu oyunu canlı hissettiren olaylar oluyor. Büyümek için harika ittifaklar kurun ve kazananınız olsun! Harika oyun lütfen harika çalışmaya devam edin!
Çok eğlenceli. Yine de bir şeyler satın almazsanız oyun ve hikaye gerçekten hızlı yavaşlar.
Age of Z Origins:Tower Defense 策略 fcwk
Oyun çok sığ, paraya dayalı bir çok oyunun başındaki amaçlarından biri. Eğer para yatırmınızı doldurmak için sadece para verenler eğlenebilsin diye yer işgaldir.
bu iyi bir oyun ama altın almak ve bayrak koymak biraz zor ve kaybederseniz veya başka bir cihaza aktarmak isterseniz e-postanızı kurtaramazsınız
Zaman alıcı ama zamanınız varsa eğlenceli.
bugün dünyalar arası bir savaş var ve aoz oynamak hevesim kalmadı. çünkü c30'a bir düşman gelip bütün madenlerimi alacaktım. bütün askerlerimi öldürdüm. bugün oyundan ayrılıyorum. bu adaletsizlik daha fazla kullanamayacaksınız. en c30 oyuncular sadece 30 oyunculara saldırabilir bir kural uygulamalınız.
Diğer kullanıcılarla birlikte oynanması gereken bir taktik oyun. Büyümek için nakit yatırım yapmanız gerekecek ve 20. seviyenin üzerine çıktıktan sonra daha fazla gelişmek için güçlü bir ittifaka girmeniz gerekecek. Oynamaya başladığınızda son derece bağımlılık yapar. Aldığım zayıf müşteri ilişkileri yardımı nedeniyle iki yıldız verdim, oyuncuların hatası olduğunu söyleyip duramazsınız ama asla teknik ayrıntı veya oyun sisteminin doğru çalıştığına dair bir tür kanıt vermeyin.
Bu oyunun reklamları gerçek oyuna hiç benzemiyor. Bu oyundan 2 yılı aşkın süredir keyif alıyorum ama tonlarca para harcayan insanlara kaybetmekten gerçekten bıktım.
Oyun Güzel Kaynak Yardımları Görevle Verilmesi Çok İyi Biraz Karışık Zaman Alışırız. Arada Kilitleniyor .. Turk Oyuncuda fazla Klanlarida Yardimci Olacak Cok Kisi Var English Olmasida Cok Iyi Paket Fiyatlari Yüksek olsa herkes alir sürümden geliyorsunuz.. Dolar kuru Karşında Tl düşük bütçeli olmayan 10 Dolar belki Ucuz olarak 70 tl biz bir gün kazanci hemen
Bu oyun oldukça harika. Oynamadan duramıyorum. Bunu eğlence ve macera arayan herkese tavsiye ederim.
Age of Z Origins:Tower Defense Strategie zsf
Oyun genel olarak çok pahalıdır, bir kez daha yüksek seviyeye geçtiğinizde birçok oyuncu oyunu bırakır. Eklenen kule savunmasını sevdiğim için reytinge bir yıldız daha ekledim çok teşekkür ederim. Kule savunması birçok eski anıyı geri getirdi, daha iyi bir şey isteyemezdim teşekkür ederim. aksi takdirde bu oyun benim için reytinglerde bir yıldız.
Sınırsız bölüm çok güzel ama günde 1 olması kötü