Post by imkehagesnorth on Feb 17, 2022 10:58:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод багатьох примогем ▞▞▞
▞▞▞ Intl Fashion Dress Up Stylist 2022 version ▞▞▞
Pokémon UNITE ஆக்ஷன் tcni
Я люблю, люблю цю гру, це дійсно весело для людей, які люблять дизайн, або навіть якщо вам нудно. Я б поставив йому 5 зірок, але вбрання, взуття та аксесуари дуже дорогі, одна гарна шпилька коштує близько 2000 доларів, але я думаю, що це нормально, оскільки в грі легко заробляти гроші. Обов’язково завантажте цю гру #sooofun!
Завдання оцінюються несправедливо! Тепер я згадую, чому я спочатку видалив цю гру. Судді обирають переможця, якщо вони навіть не виконали вимогу, а наряди, зібрані разом, жахливі. 😳
Оррр
Подобається ця гра, але для того, щоб запастися новим одягом, потрібна ціла вічність. Будь ласка, виправте цю проблему!
Це дуже весело, і мені подобається, як ти можеш змагатися з іншими
Intl Fashion Dress Up Stylist பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் cbi
Я видалила багато програм, а воно просить ще!!!
Реклама займає занадто багато часу
Intl Fashion Dress Up Stylist Hry na hrdinov idj
😐😶👎
Оце Так! який унікальний додаток. Мені подобається ця програма, тому що вона настільки особлива, що ви прочитаєте, що ви збираєтеся одягнути, перш ніж почнете їх одягати
Гра для всіх віків. Моя 6-річна дочка побачила, як я граю в цю гру, і попросила спробувати. Вона любить це! Єдина моя скарга полягає в тому, що я хочу, щоб речі, які ви купили, з’являлися, не ходячи до вашої шафи. Прикро мати шафу, повну предметів, а потім отримати повідомлення: «Це може не підходити для цієї події». Просто залиште їх без ціни на головному екрані після їх покупки.
Ця гра цікава для будь-якого віку, вона справді весела і може продовжити гру протягом ГОДИНИ і годин! Я залежний! Але моя єдина проблема полягає в тому, що я пройшов усі рівні щоденника стилів та іншого (я забув, як він називається), і мені потрібно більше! Я вважаю, що на зачісках має бути #гарячий і #ідеальний, але крім цього однозначно рекомендую це! Дякую за цю чудову програму!<3
Люблю цю гру, люблю всі ігри game2win
Мені це дуже подобається, мені подобається вибір зачіски та одягу.
Великий вибір, але дуже багато потрібно купляти ,не вистачає грошей! 🤭🤷 А так то гра шикарна
Це дійсно хороша гра. Дуже захоплююча і багато речей для одягання. Але причина, чому я поставила йому 4 зірки, полягає в тому, що не так багато зачісок на вибір і небагато макіяжу. Було б чудово, якби ви додали більше зачісок, щоб легше було підібрати зачіску відповідно до теми. Загалом це фантастична гра!
Поп-реклама відстойна. Певне оголошення не може бути близьким. Мені довелося примусово закрити гру в середині... так дурно.
Мені не сподобалася програма. Через те, що коли ти боришся з іншими стилями для кращого одягу не виграти , і мені здається це боти тому що завжди суперники так само вдягаються, як і вдягалися в тому ж уровні з початку😒 Мені стало не цікаво, тому я видали програму. І також не цікаво через те, що один і той самий одяг не має різновиду . Я не цікавий.😾 в цій програмі😒😾
Прикольна гра, можна підібрати луки! 😘
Гра така но один мінус є інтернет
Я поставив йому 4 зірки, тому що вам потрібно двічі переглянути відео, щоб отримати товар
Гарно, це гарно, і ви можете зробити свою модель будь-якого кольору шкіри, який забажаєте, я маю на увазі, що це гарно, і ви можете подарувати їм будь-який одяг, який ви можете отримати. гарна гра
Я любив цю гру деякий час тому, і це було дивно, це було так весело! Але знаю, що вони зробили з грою, це вже не так, як це було раніше, все занадто дорого. Єдине, що мені подобається, це те, що всі волоски безкоштовні, але крім того, я ненавиджу оновлення до гри. Якщо вони змінять це так, як було, я дам йому кращу оцінку.
я ставлю 2 в кращому випадку, тому що я майже на той момент, щоб видалити його, тому що він продовжує виходити з ладу. і це стало дуже неприємним і настільки ж дратівливим і дратівливим. якщо помилка, яка продовжує призводити до збою, не буде виправлена найближчим часом. він ніколи не отримає від мене 5 зірок. тому що це більше не буде гра, в яку я вибираю грати
Intl Fashion Dress Up Stylist Рольові litn
Абсолютно тупа гра. Так ... я просто витратила свій час, встановлюючи його .. спочатку я подумав, що це досить добре .. багато суконь .. аксесуари додає. Тому не витрачайте на це час. Сподіваюся, якщо додавання зменшиться, я хотів би перевстановити його.
Це добре, але я не можу заощадити нічого, що купив за монети, його там не буде
Як ця гра...але було б краще, якби ми могли додати більше аксесуарів до моделі...і можна було б додати новий одяг
Дійсно чудова гра. Мені дуже подобається ця гра, і я дуже люблю грати в неї, але є одна проблема. Іноді, коли я намагаюся переглянути рекламу, щоб отримати товари, спочатку потрібно 30 секунд, щоб завантажити оголошення, а потім часто немає жодної реклами для перегляду. Усе очікування йде даремно. Решта дивовижна. Я можу почекати півхвилини, але це дуже засмучує, коли все йде даремно. 5*, якщо це виправлено. Редагувати: я використовую Wi-Fi.
## ОНОВЛЕННЯ ## Люблю гру. Одна пропозиція: будь ласка, додайте більше макіяжу, цього майже не вистачає. --- Розслаблююча гра та чудове обслуговування клієнтів! У мене виникла проблема з купленим пакетом монет, тому я зв’язався з розробником та ігровою компанією. Я отримав блискавичну відповідь. Вони швидко вирішили мою проблему і проявили велике терпіння зі мною. Щиро дякую всім!!!
Ця гра найкраща з усіх. Я багато грав у цю гру і тому поставив цій грі 5 ⭐⭐⭐⭐⭐. Це займає мене, і я люблю модний одяг. Це просто найкраща гра у світі.
Це добре, але є деякі помилки. Будь ласка, виправте це
Переведіть на українську
Я люблю грати в цю гру. Мені подобається мода, макіяж і всі різні образи. Я не грав в інші ігри з тих пір, як знайшов цю гру.
Мені подобається гра, але там занадто багато подібних доповнень. Я навіть не можу натиснути десь, щоб десь не з’явилося додавання
Ця гра для дрібних дітей жах
Люблю це, але багато оголошень. Будь ласка, виправте це. Редагувати: реклами стало менше😑
Гра цікава👍, але дуже багато реклам👎
Я хочу оцінити його вище, але йому не вистачає балів креативності. Він показує лише 100 завдань, і більшість із них дуже повторювані. Я хотів би побачити щось нове, наприклад, фантастичний виклик з крилами чи щось таке. І я також хотів би більше варіантів для моделі plus size, можливо, деякі, які дійсно підходять до тіла або волосся, які не схожі на погану перуку.
Дуже сильно логает, видитає, взагалі грати неможливо!
Гра дивовижна. Дизайн одягу не кепський або надмірно декорований, як інші ігри (крім теми наукової фантастики).. Проблема з грошима не дуже серйозна, як описують інші оцінювачі.. Моя проблема в багатокористувацьких матчах. . Мені завжди доводиться довго чекати, поки мій суперник закінчить одягатися, хоча я припускаю, що вони також закінчили, але вони також чекають, поки я закінчу.. Я припускаю, що зворотний відлік у багатокористувацьких іграх буде скорочено, коли обидві сторони закінчили одягатися...
Да гра дуже класна але хоче так, щоб не за справжні гроші були і не за рекламу за як білу суму грошей в гру ато невсі можна купити і більше стильних плаття туфель сумо тощо добре тоді буде 🌟🌟🌟🌟добре робити, як я прошу тому, що я не можу за настоящі гроші купити а за рекламу не можу побачити, бо тоді висне і приходить перезайти відправте це будь-ласка
гарна гра, але також зависає
фу жах не скачуйте
Мені сподобалася ця гра, але не більше, оскільки я оновив її, я не можу грати, продовжує зависати. Будь ласка, виправте це, я дійсно не хочу видаляти цю гру
Це просто рай Оосо
Весела гра, але ви не можете заробляти нові предмети, тому що відео не відтворюються. Або вони гратимуть лише 1 із 3 чи 4. Надзвичайно дратує. Якщо це не виправить, я швидше за все видалю гру.
Ну програма не дуже