(Android) Jigsaw Puzzles - puzzle games кодове неограничени скъпоценни камъни
Feb 17, 2022 10:55:55 GMT -5
Post by imkehagesnorth on Feb 17, 2022 10:55:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - puzzle games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - puzzle games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничени скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw Puzzles - puzzle games 2022 version ▞▞▞
Харесвами
супер...
Отидете да сглобявате пъзели, гледайте реклама, играйте пъзела, свършете гледайте реклама, вземете вашите точки или монети, гледайте друга реклама. Човече просто искам да правя пъзели.
Още един грабител на пари, пълен с реклами. Изберете пъзел и получавате реклама след всеки 60 секунди игра. Нищо като загуба на концентрация. И най-хубавото все още, след като най-накрая завършите пъзел, наградата ви е, познахте, ДРУГА РЕКЛАМА!! OMG, сигурно се шегуваш!! Има повече пъзел игри, които са много по-добри от тази каша. 😡
ТВЪРДЕ МНОГО РЕКЛАМИ! Прекъснете играта, в средата на пъзел. Почти съм готов да деинсталирам. Харесва ми, но честото прекъсване ме ядосва. Разбирам, че са необходими някои реклами, за да поддържат тази безплатна игра, но никога не трябва да прекъсват пъзел. Цената ти изглежда добра. Може би да предложите безплатен пробен период, без реклами? Така че можем да оценим, преди да вземем решение за покупка.
Наистина ми харесва това, поддържа ума ми активен и фокусиран. Имах няколко проблема със замръзването или невъзможността да се свърже, но днес изглежда е по-добре. Най-доброто приложение за пъзел, което съм изтеглял от известно време.
Твърде много реклами. Части липсват от почти всеки пъзел. Много разочароващо.
Наистина ме отпуска, но най-високите парчета, от които успях да избирам, бяха 750 и вярвам, че 1500, но сега не можете да избирате тези парчета. Сега е 400 и по-малко. 750 беше наистина добър за мен, защото ме предизвика. Затова и трите звезди. 400 е добре, но трябва да намеря трудни пъзели, за да се насладя на използването на това количество. Какво се случи със 750 и 1500?
Разбирам добавките, но моля, поставете ги в края на пъзела, не докато се опитваме да направим пъзела.. И също така, ако щракнете върху премахване на добавки, това не ви казва дали е безплатно да го направите или ако сте ще ме ужилят за пари.. Освен това се наслаждавам на играта.. Та въпрос... БЕЗПЛАТНО ЛИ Е ДА МАХНАМ ДОБАВИТЕ?
Добър тренажор за очи. Но претоварен с толкова много реклами, а някои от тях са твърде дълги. Има ли версия без реклами?
Jigsaw Puzzles - puzzle games پزل xfn
Страхотно прекарване! Хареса ми да правя пъзела!!! Искате да направите повече!!!!!
Така че, ако ви липсва парче, трябва да го разглобите, докато намерите липсващото парче. Така че всичко зависи от гледната точка!
Не беше лоша игра, просто яжте с рекламата. Нямам нищо против някои, но това беше твърде много. Изтрих го, няма нужда да отговарям.
Наистина е невероятно, но отнема много време 🙂🙂Според парчетата от пъзела дава по-малко пари, затова дадох на това приложение 4 ⭐ Но искам да кажа, че всеки има различно преживяване, така че просто го инсталирайте и разберете кой казва истината.
Предполагам, че всички разработчици стават алчни след известно време. И така, това е страхотно приложение за пъзел, АКО ви харесва да гледате реклама на всеки 4-5 минути. Преди беше приятно, сега непрекъснато се прекъсва с едни и същи 2-3 реклами!
Много успокояваща
Обичам тази игра, защото има по-малко реклами
Line Color 3D Priložnostne agu
Харесва ми. Почивка. Релакс. Красиво.
Сваляйте веднага
Добър е, но е малко скучен, харесвам го, но искам музика в него, тогава ще го харесам, така че сложете музика в него, моля
Пъзелът беше забавен. Нуждае се от по-голям дисплей.
Твърде лесно
Играта е много хубава!
Приятно разнообразие от пъзели. Възможността да избирате броя на парчетата прави работата по тях по-интересна и забавна. Губи звезда за от време на време замръзване. Много разочароващо!
Прекарах повече от година в изграждане на монети и подобряване на колекцията си от пъзели и за нищо. Телефонът ми се счупи и трябваше да инсталирам това на новия си телефон, за да разбера, че НИЩО не се прехвърля. Така всички пари и пъзели загубени. СИЛНО НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ.
Jigsaw Puzzles - puzzle hra Hlavolamy joa
Системата с монети е малко досадна, ако беше по-лесно да получите повече пъзел, това е пет звезди
Дадох на тази игра ревю с 5 звезди в миналото. Сега през последните 2 дни нямах достъп до моите пъзели, тъй като няма да премине през екрана за зареждане. Преди 2 месеца трябваше да изтрия приложението си и да го инсталирам отново, като загубих моите 260 000 плюс монети. Сега имам до 64000 монети и съм платил за реклами безплатно. Не искам да го изтрия отново.
Мразя рекламите, които се пускат по средата на игра. В крайна сметка ви отвежда до магазина за приложения, от който е невъзможно да се върнете.
Аз наистина се наслаждавам на тези пъзели. Започна да бърка преди около месец. Сега изобщо не мога да го използвам. Редактирано, за да добавя, току-що го деинсталирах и инсталирах отново. Работи сега, но загубих всичките си пъзели, напредъка си и 90 000 монети. Не съм сигурен, че си струва в този момент.
Като пъзелите, но понякога имат много проблеми със зареждането.
Големите пъзели се нуждаят от по-малко реклами.
Jigsaw Puzzles - משחקי פאזלים פאזל wmcy
Jigsaw Puzzles - puzzle game Teka-teki nhf